MRCS. CONCEPT MAKERS

De nieuwe generatie creatieve concept makers

Samen met MRCS. realiseren wij de mooiste momenten voor onze opdrachtgevers.

MRCS. CONCEPT MAKERS bedenkt en exploiteert dagelijks uiteenlopende concepten voor verschillende opdrachtgevers. Vernieuwende en verrassende concepten ter versterking of activering van een merk. Daarnaast creatieve en opvallende food-concepten voor eigen exploitatie tijdens beurzen en festivals of tijdelijke invulling van gebouwen tegen leegstand.

Dit is de kracht van samenwerken!

Nieuwschierig naar onze samenwerking partner?

WWW.MRCSCONCEPTMAKERS.COM

OUWE TAART

LEKKERE APPELTAARTJES MET EEN SOCIAL IMPACT

VT WONEN EN DESIGN BEURS

Al vier jaar lang zijn wij vol trots aanwezig op de VT wonen & design beurs in de Amsterdam RAI met onze Koffie en Wijn-Bar.

INTO THE WOODS

Inspiration days

VT WONEN MAGAZINE | FOOD STYLING

Recent waren wij met veel trots aan het werk in opdracht van VT wonen magazine. Een geweldige dag met veel enthousiaste mensen. Met trots laten we jullie meegenieten van deze mooie dag.

RAI AMSTERDAM

Voor de RAI Amsterdam creëren en exploiteren wij verschillende food-concepten. Speciaal voor de Amsterdam Tattoo Convention en de KunstRAI hebben wij een industriële Coffee- & Winebar ontwikkeld.

PRIMEDINNERS

In November introduceerde wij onze wijnbar tijdens de premiere van de film Burnt in het Krasnapolsky Amsterdam. Tijdens deze premiere hebben wij 1000 gasten laten genieten van de mooie wijnen van De Bruijn Wijnkopers en 11 gerechtjes van 11 Michelin (wereld) chefs. Samen goed voor 18 Michelin sterren. Wij zijn enorm trots op de samenwerking met Primedinners