MARCUS UTRECHT

MARCUS UTRECHT | KANAAL30

Waar gewerkt wordt, wordt ook gegeten. MARCUS UTRECHT is het kloppend hart van Kanaal30. Dé nieuwe creatieve broedplaats van Utrecht. Je stapt in een oase van jong talent en ondernemerschap. Een ideale omgeving om een zakenrelatie in Utrecht uit eten te nemen om te genieten van een lunch of de connectie op te zoeken tijdens een vrijdag middag borrel.

Kanaal30 is dé nieuwe creatieve broedplaats in Utrecht. Je stapt hier een bruisende omgeving binnen. Zoek jij als creatieve ondernemer een inspirerende werkplek? Of een bijzondere locatie voor jouw event? Hier moet je zijn!

KOFFIE | LUNCH

Dat is waar Restaurant Marcus Utrecht er voor je is. Wij bezorgen iedere dag de brandstof die je nodig hebt. Dat doen we onder andere met onze bevlogen barrista’s die de lekkerste dranken voor je schenken. Maar ook onze koks die frisse salades, knapperige broodjes en heerlijke andere lunchgerechten voor je klaarmaken. Hou hiervoor ons digitale menu in de gaten!

VERGADEREN | FEESTEN | ZAKENDINERS

Vergaderen, een feestje of een zakendiner organiseren? MARCUS Utrecht is your guy! De mogelijkheden zijn eindeloos en hiervoor kun je zeven dagen van de week bij ons terecht. Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw wensen tot leven zullen komen in onze mooie open omgeving.

Samen met The Colour Kitchen zorgen wij voor heerlijke gerechten waarin wij veel producten verwerken van Instock. The Colour Kitchen gaat social waste tegen door samen te werken met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Instock redt onverkochte producten van producenten of supermarkten en leveren deze aan ons om hier vervolgens nieuwe gerechten mee klaar te maken. Helemaal geen waste dus. Zo kun je alleen maar extra genieten!

SPECIAALBIEREN | WIJNEN

Niet onbelangrijk – wij combineren het nuttige graag met het aangename – MARCUS staat ook hier bekend om het mooie aanbod aan wijnen en diverse speciaalbieren van onder andere Duvel en Vedett. Heerlijk naast een mooie borrelplank vol lekkers. Onze toppers op de vloer weten je hier van alles over te vertellen en kunnen je goed adviseren.

Ben jij een ondernemer die ontzettend geïnspireerd raakt door de creatieve broedplaats die Kanaal30 heet? En wil je iedere dag wel genieten van die heerlijke koffie van Marcus. Dan moet je hier zijn! Reserveer snel en gemakkelijk online.