MARCUS IJSSELSTEIN

MARCUS IJSSELSTEIN

Wij vinden het belangrijk dat je een plek hebt waar je altijd welkom bent. Een plek waar je kunt ontspannen, waar het gezellig is, waar je lekker een krantje kunt lezen of vrienden kunt ontvangen. Een plek die voelt als thuis. Wij vinden het ook belangrijk dat je tijdens deze momenten, hoe groot of klein ze ook zijn, kunt genieten van producten van goede kwaliteit. Een perfect bereide koffie of goed glas wijn in combinatie met heerlijke taarten en gerechten voor ontbijt, lunch, borrel en diner. In onze ogen het perfecte plaatje waar je graag met vrienden en familie komt.

Dat merk je gelijk als je bij ons binnenloopt. Bij  MARCUS werken wij in een team van fijne en enthousiaste mensen. Wij hebben aandacht voor jou en voor de mooie producten die wij zorgvuldig en kritisch hebben geselecteerd. 

Wij vertellen je hier graag over!

MARCUS | KERSTONTBIJT/BRUNCH

JA ECHT JOH??? BEN JIJ ALWEER AAN DE BEURT OM HET ONTBIJT TE REGELEN TERWIJL DE REST NOG LEKKER OP EEN OOR LIGT? EN JIJ MET EEN KATER WAKKER WORDT.
WIJ ZIJN JOUW REDDENDE KERSTENGEL.

MET DE MARCUS KERST ONTBIJT/BRUNCHBOX ZET JE IN EEN HANDOMDRAAI EEN 5 STERREN ONTBIJT/BRUNCH NEER.

EN NATUURLIJK MAG JE ZEGGEN DAT JE ALLES ZELF GEMAAKT HEBT!
WIJ ZEGGEN NIETS.

DIT IS JE SCRIPT:
CROISSANTJE MET JAM
YOGHURT MET GRANOLA
VERSCHILLENDE BELEGDE BROODJES
WENTELTEEFJES
CHOCOLADE BROWNIE
SMOOTHIE

PRIJS: €35,- VOOR 2 PERSONEN

EN ALS JE ECHT EEN HELD BENT PAK JE ER EEN FLESJE CAVA BIJ
BEN JE ZO VAN JE KATER AF.

PRIJS (incl fles cava) : €50,- VOOR 2 PERSONEN

BESTELLEN KAN T/M 22-12-2020 TOT 1200UUR

AFHALEN KAN OP EERSTE KERSTDAG 25-12-2020 TUSSEN 0900-1100 UUR
BESTELLEN KAN VIA: 06-38361980

THUISBEZORGD | TAKE AWAY

Geen tijd om bij ons binnen of rustig op het terras te genieten van iets lekkers? Dan neem je het toch mee… Of bel je ons even, dan brengen we het graag bij je langs.

Bestellen kan op:  06 38 36 19 80

KOFFIE | WIJN

In onze koffie-wijnbar in IJsselstein kun je zeven dagen in de week binnenlopen om te lunchen, te borrelen of allebei. Je kunt bij ons genieten van huisgemaakte taarten, broodjes en salades. Gecertificeerde barista’s staan klaar om lekkere koffie en thee voor je te bereiden. Bij onze heerlijke wijnen en (speciaal)bieren serveren wij je graag planken met verschillende soorten kaas, charcuterie en veel meer lekkers.

MARCUS IJSSELSTEIN DINER | BORREL

Eten in IJsselstein was nog nooit zo gezellig!

Ook ben je elke vrijdag welkom om te genieten van een heerlijke avond. Onze chef bereidt elke vrijdag vol passie de mooiste gerechten waarbij onze helden in de bediening zorgvuldig een passend glas wijn voor je inschenken. De menukaart zal zoveel mogelijk veranderen waarbij wij rekening houden met producten die op dat moment perfect zijn om te gebruiken. Kun je geen keuze maken uit al het lekkers? Geniet dan van een heerlijk 3 gangen menu van onze chef. Heerlijk om hier een avond ontspannen te genieten van mooie producten en de kennis van onze mensen.

Kom de warmte en gezelligheid ervaren bij ons restaurant Marcus in IJsselstein en reseveer gemakkelijk en snel online.